sobota 21. novembra 2020
Carpaccio z tepelne upravenej červenej repy
Pri príprave carpaccia z tepelne upravenej červenej repy (varenej alebo pečenej) je postup obdobný ako pri surovej repe, ideálne je cviklu si pripraviť deň vopred, alebo použiť hotovú upravenú cviklu, ktorá sa dá bez problém kúpiť vo všetkých väčších obchodných receptoch. Očistenú čerstvú repu nakrájanú na čo najtenšie plátky (odporúčam použiť nejakú pomôcku aby boli plátky čo najtenšie
4 stredne veľké červené repy
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Zapekaný baklažán
Baklažán v chladničke bol už tesne pred skonaním a keďže ja iba veľmi nerada mrhám potravinami, tak som rozmýšľala čo chutné a k tomu aj r...
-
Mám veľmi rada takéto jednoduché, chutné, rýchle jedlá - veď komu by sa v dnešnej turbo rýchlej dobe chcelo dlho stáť pri sporáku. Príprav...
-
Toto je moje úplne NAJ jedlo z tekvice. Tekvica má po upečení dosť nevýraznú chuť, ktorú je potrebné niečim oživiť - a toto presne spĺňa ch...
-
Raz som robila pečený karfiol a zvyšok čo mi zostal som si chcela predvariť na ďalšie použitie - ale zabudla som naň a uvarila som ho až ...
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára