Ovsenú kašu som si obľúbila v kombinácii s jablkom alebo banánom. Akurát neviem zjesť varenú riedku kašu. Robievam si ju po svojom - hustejšiu a viac-menej vlažnú.
POTREBUJEME (na jednu porciu) :
30 - 40 g jemných ovsených vločiek
1 jablko alebo malý banán
škorica alebo voňavé korenie
1 ČL kakao (ak chcete čoko kašu)
0,5 dl voda alebo mlieko (klasické, kokosové, mandľové, sójové)
nevarená ovsená kaša s banánom a škoricou |
PRÍPRAVA :
Ovsené vločky zalejeme teplou vodou alebo mliekom a minútku necháme odstáť. Pridáme nahrubo postrúhané jablko alebo banán a dobre rozmiešame (ak dávame banán tak všetko dobre popučíme vidličkou). Pridáme škoricu alebo kakao, premiešame a môžeme hneď jesť alebo nechať pár hodín vychladiť v chladničke. Ja dávam (do jablkovej verzie) aj štipku perníkového korenia alebo korenia "Jablkový závin").
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára